Monday, November 21, 2011

selamat bercuti sekolah

cuti sekolah dah bermula!!! Bukan setakat anak yang bersekolah jer suka....tp ibu pun sama gak suka betoi time cuti-cuti nie.. Sebabnya..inilah masa untuk bercuti @berjalan-jalan   * eeeiii x cuti sekolah pun g jugak jalan2....hehehe.

Ika n Yaya cam biasalah.... seminggu sebelum cuti pun pergi sekolah kadang-kadang jer.... nak-nak lagi kalo hujan..terus en.Molly kata
' ari nie tak payah pergi skolah...papa bagi cuti !! '

Mesti banyak program yang dah diatur sebelum cuti kan??? Yang nie program untuk Ika n Yaya sempena cuti sekolah 2011..


minggu pertama : rehat2 kan diri...boleh main laptop, tengok tv puas2 ..( sebelum cuti kan dah periksa akhir tahun...maka bagi peluang la untuk diaoang buat xtvt sendiri )

minggu kedua : tolong mama dan buat kerja2 memasak kat dapur...* konon2nya masuk kem mamasak ler.....lalala

minggu ke3 dan ke4 :  holiday ke Melaka dan Family Day opis papa * nie pon kira bonus hujung tahun untuk anak2

minggu ke4, 5, 6 : study untuk tahun depan...

Tahun depan, Ika dah tahun 4, Yaya pun msuk tahun 2. Dah besar dah anak-anak saya... rasa sekejap jer membesar... x puas lagi bermanja-manja dengan diaorang..
mama doakan agar Ika dan Yaya berjaya dalam pelajaran dan sentiasa mencipta kebahgiaan untuk mama dan papa


Selamat bercuti sekolah...(*___*)

10 comments:

Salina@IbuAqil said...

Selamat bercuti sekolah.. :D

IntaNBerliaN said...

a'aa anak2 membesar dpn mata kita rasa mcm cepat je kkan.. rasa mcm baru lagi lahirkan dorg2..

mekchu said...

siap dah agenda nyaaa... mmg masa yg ditunggu2 sangat nihhh...

Imah Dinor said...

selamat bcuti...cepat masa blalu...

eisyaawie said...

salina, imah, : selamat bercuti utk kamu juga...:D

intan berlian : rindu kan time diaorang kecik-kecik...:D

mek chu : yippi...dabedabeduuu...hihihi

wan nurul hezrina said...

selamat bercuti=)

...sWeeT uMi... said...

suke suke...time cuti skolah ni la nak bersama2 kuarga, jenjalan sesama, semua nya sesama lah ngeeeeeeee (^_^)

NORLIDA said...

singgah di sini..salam kenal ;)

~izan~ said...

selamat bercuti =) besar2 dah anak dia..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

salam kenal..thanx sudi singgah blog n folo my blog..wahh..cuti skolah ni mmg bess..musim jln2..eheheh