Friday, February 17, 2012

mandi kolam jugak yang paling best !!!!

Macam nie laa kalau pergi bercuti. En.Molly mesti plih hotel yang ada kolam renang, sebabnya anak-anaknya hantu air...huhuhu... Aktiviti mandi kolam mesti ada kalau tidur kat hotel. Tapi kalo saya..asal ada tempat tido dah kira ok... x der kolam pun ...saya tak kisah !!!


saya selalu berangan nak deko bilik tidur kat umah ala hotel....:D
 .. insyaallah...ada duit lebih..bolehlah ubah suai bilik nanti...


masa nie kami menginap di Hotel Grand Seasons KL... memandangkan masa kat Hotel Continental  Melaka, kolamnya utk dewasa jer.. maka En.Molly pilih hotel nie masa dok kat KL coz ada kolam utk kanak-kanak sekali... lagipun kolamnya mmg besar dan sangat cantik!!


Kimmy nie..dah jadi tabiat...suka main tepon...

Kimmy nie..org kata..muka sebijik macam papa dia...


mama d tugaskan utk jaga barang dan tukang amik gambar..:P


Kimmy nie....sejuk2 pon.... nak jugak mandi kolam....


seronoknya kamu....!!!



kat lobby hotel...penat yaya mengejar Kimmy yg x nak dop diam...



sebelum balik..papa beli touch n go ..nie gara2 penat beratur kat plaza tol masa nak pergi I-City..:p

10 comments:

Cik Ina Do Do Cheng said...

budak-budak dengan air tak boleh dipisahkan : ) seronoknya jalan-jalan ngan family.

eisyaawie said...

itula kan cik ina.. kalo kat dalam tandas pom jd... yg penting ade air..:D

Lynn said...

Salam kenal.."jumpa awak" kat blog LYAfrina tadi..salam kenal..

memang best tengok anak2 mandi kolam..kdg2 kita pun suka jer..hehe

::NureeN:: said...

salam kenal & polo U
nureen baca n3 di blog lya td.. so terus terjah cini :)

mmg wajib ooo klau tdoq kat hotel mandi kolam kan3x heheh

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

sama la ngan my doter,
demand tido otel nk ada pool..
jrg2 ok lg,
jgn acapkali dh ler..
pokaiiii.. ;-p

Cik Rose Cute said...

seronoknya berendam...bukan anak jer suka main air..bapaknya pun hihihi...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

جمعه السيد said...




شركة التميز المثالي للخدمات المنزلية وتنظيف المنازل والشقق والفلل بالدمام والخبر والقطيف والجبيل
قسم خاص لتسليك المجاري بالضغط ومكافحة الحشرات وتنظيف للمجالس والسجاد والموكيت وتنظيف الخزانات
نقدم افضل الخدمات المنزلية بالمنطق الشرقية 0551844053

شركة تسليك مجاري بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تسليك مجاري بالخبر
شركة تنظيف منازل بالخبر
شركة تركيب وصيانة الكهرباء بالدمام والخبر
شركة المثالية للتنظيف بالجبيل

جمعه السيد said...


شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالدمام
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجاري بالقطيف
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالاحساء
شركة مكافحة حشرات براس تنوره

جمعه السيد said...


خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة المثالية للتنظيف بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف
شركة تنظيف بالدمام
شركة الصفرات للتنظيف بالرياض