Tuesday, February 14, 2012

I-City Shah Alam - kami datang......

Salam...

Kami ke I-City nie selepas pulang dari Melaka tahun lepas... hehehe... terlupa la pulak nak bercerita kat sini.. takperlaa biar pun lapuk..saya tetap nak masukkan juga sebab ini semua kenangan kami sekeluarga.. =)

kebetulan masa kami pergi tue ada KFC Chicky and Friend... so memang meriah sangat... beli beg KFC rm10 tapi penuh dengan mainan dan makanan ... sangat seronok anak2 .. tp perjalanan nak sampai ke sana memang jem giler.. lebih-lebih lai kat plaza tol... urmmm


games yang disediakan

suka sangat kimmy pegang kipas pusing..

anak-anak x nak pakai...papa molly yang pakai...hehehe

pergi I-City mesti beli skaf rambut nie kan...


ramainya orang time kami pergi.. mungkin sebab hujung minggu kot...

pic. area snowwalk


uwekkk... pegang lidah katak !!!

pic. yang paling saya suka ..:D

comei jer adik kakak nie...yaya nie x pandai lagi ikat tali kasut... ika apa lagi dengan rela hati tolong ikat... sangat sayangkan adik walaupun kat umah asyik gaduh jer...

5 comments:

LYAfrina said...

bestnyer dh smpai i-cty.. lya bila la nk smpai

ieda said...

akak dtg masa nie dah kul 12 mlm ..
x der lah permainan macam tuu .. ;)

~aSHa~ said...

kalo sampai sane mesti kena pow beli cekak tu kan

eisyaawie said...

lya : Insyaallah Lya.. kamu akan sampai jugak nanti...:D

ieda : games nie yang KFC chicky n friend jer... biasanya x der... time tue kebetulan ada Chicky kat situ...:)

asha : haah kan!!!.. asha pernah kena paow beli cekak gak???hehehe

dakcik said...

icity kalo ujung mggu mmg ramai..sesak..huhu.
tp ank mmg suke main kt permainan kanak2 tu..=)