Friday, October 7, 2011

Japanese Village - Bukit Tinggi

Kami kesini sebelum balik - hari kedua. Sebelum tue kami breakfast kat Colmar.. Sarapan nie termasuk dgn harga bilik. Kalau nak membayar sendiri pon boleh...untuk dewasa Rm30 n kanak-kanak rm15.


Awal pagi dah bangun coz nak amik bas kecik ke Japanese Garden nie...kami amik bus yang paling awal....kol 9.00am. Kalau nak g sini JANGAN pakai KASUT TUMIT TINGGI !!!

kalau nak g bercuti...mmg sy sauk sandal nike nie jer...
dah 3 tahun berkhidmat...berbaloi2 rm199

bas tue x antar sampai atas... dok kat bawah jer.. nanti kena jalan kaki. Jauh weiiii jalan..... memang kena mendaki bukit yang curam laa....tp sebab nak gak tengok apa di atas.... kami daki la jugak....:( *___* )

papa dukung Kimmy...hehehe..
yg keta naik tue...untuk pekerja kat atas jer....

memang curam tau jalan naik atas.... nasib baik saya pakai sandal nike jer....kalau sy pakai  kasut berkasut tinggi..... mmg sy jalan kaki ayam laa

berhenti rehat dulu....

Kimmy sibuk nak tengok ikan koi.... mama sibuk nak bergambar....

japanese waiting house

papa suruh ika n yaya pegang ikan....

banyak tau ikan koi.... beli jer makanan kat atas tue rm1...berebut ikan datang...

saya sayang kamu...muuaahhh...


kimmy nak jalan..tp x bawak la plok kasut...laipun kalu dia berjalan ...tergolek ke depan coz curam sangat...


spa...x masuk pun....coz...anakku sapa nak jaga????

boys beraksi.... ngekek Kimmy kesukaan


sampai jer kat Japanese Garden...mmg sy laaa yg dukung Kimmy....


kat depan JJapanese Village.... Yaya dah turun sorang diri....x larat doh nak tunggu....

nak balik dah...huhuhu


mama sayang kamu


my boyfriend

2 comments:

ikatankasihku said...

puas nak mendaki ni...mmg sporting semuanya.. :)

eisyaawie said...

street walking pepagi huhuhuu