Sunday, September 18, 2011

apa yang penting??...KERJASAMA

Assalamualaikum....

mandi kolam kat dalam garaj keta jer..;.. keta pon ada bilik sendiri..huhuhu

Memandangkan ari Sabtu en.Molly x pergi kerja...maka pakat buat xtvt kat umah laa.... kami pakat membersihkan apa harta yang ada ye.... budak-budak nie sibuk mandi kolam... ngan Kimmy sekali laa... en.Molly plok basuh laa kereta yang hitam tue.... mama plok...bahagian tukang helper  aka tukang tengok,....ok..:p


kesian kat papa.... mama tukang bawa keta....papa tukang basuh...hihihii... takper laaa sayang itu kan keta papa .... mama pinjam bawa jer....huhuhu

en.Molly nie rajin ....abis se kereta d lap n vakum...memang puas hati buat sendiri laa....tp penat ler......ajak g antar kat auto car wash tue x nak... jimat sen konon....last skali ngan papa kena mandi hujan... ni kes sedang membasuh....hujan turun laa...ngan motor sekali d basuhnya...

anak-anak yang sangat rajin.....:D

Kimmy tukang sembur air..

macam biasa laa.....pembantu yang paling setia ialah...Ika, Yaya dan si kecik...Kimmy...

sambil membasuh...sambil makan kepok n strawberry blanded....nyaman ....abis rm10 kepok lekor sy goreng......saya plok...macam yang d katakan dr awal...helper jer... kalau nak ape2...panggil mama lor...:D

Yaya yang sedang berangan bak puteri..


anak-anak comel saya...:)

rajin sunguh Ika n kimmy

bam-bamnya kamuu...

dan yang pastinya....hujan turun lepas budakbudak nie siap mandi n pakai baju.... tinggal laa papa sorang
membersihkan apa yang ada...  kesian laa pulak kat Ika n Yaya..... melepas mandi air hujan !!!


modek sepentot September 2011 ...(*__*)

5 comments:

~izan~ said...

meriahnya semua. tang mandi bak puteri tu tak menahan tgk hehe... anak2 izan pun belasah mndi kat tmpt keta je.nk buat swimming pool tak mampu dgn takde tempat (err kalau ada tempat pun tak mampu gak hiks!)

LYAfrina said...

wawawa...
meriah,.,, ramai assistant ni...

eyhh ..kmn duk kat ner??? sy duk kat jpj tu,,, mok tua lok asal Kg,Berenjut..

kalo tjumpa kt luar jgn lupa tgur yer:-)

eisyaawie said...

izan..:itu laa x mampu kite nak buat pool..... kite pakai swimming pool kat hotel jer laa...:))

lyaa ..: saya dok kat kg geliga jer...sy oasal kelantan...suami yang asal kemamannya... insyaallah..kalu terjumpa..kita sama-sama tegur deh...:D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

anak2 saling bekerja sama..hehe..meriah jer.. ^_^

~aSHa~ said...

ni yg best bila anak2 dah besar...leh bekerjasama dgn baik....